Ik ben een aantal jaren geleden in contact gekomen met Levina dankzij een netwerkorganisatie waar ik onderdeel van was. Levina ondersteunde ons ‘op afstand’ en deed dat op zo’n prettige manier dat ik het gevoel had dat ik haar persoonlijk kende, terwijl we elkaar nog nooit hadden ontmoet. Levina redigeerde onder andere onze blogs voor onze website en ik was zeer onder de indruk van de manier waarop ze dat deed. We belden en ze had aan een kort gesprek voldoende om een concept blog te schrijven, die voor 90% de lading dekte. Ze stelt precies de juiste vragen en is in staat om zich heel snel een onderwerp eigen te maken. Het kostte me dan weinig tijd om de laatste puntjes op de i te zetten!

Toen ik vorig jaar mijn eigen website wilde aanpakken, was voor mij duidelijk wie dat ging doen! En ik ben super blij met het resultaat! Ze heeft een feilloos gevoel voor het neerzetten van het beeld wat past bij haar klant. Levina heeft snel door wat de bedoeling is en levert altijd kwaliteit. Als ik een uitgebreid onderzoeksrapport moet aanleveren aan mijn klant, dan vraag ik Levina de definitieve opmaak te doen en dat is genoeg. Ik hoef niet precies te zeggen wat ik wil, omdat ze weet hoe dat eruit hoort te zien voor mijn klanten en ze is altijd snel met het aanleveren van het resultaat.

Het is heerlijk om met iemand te werken bij wie je zonder gedetailleerde instructies een opdracht kan neerleggen. Je weet dat het bij haar in goede handen is!