Het eerste contact met Levina is ruim 10 jaar geleden gelegd. Wij zijn erg tevreden met haar dienstverlening. Zij ondersteunt ons op het gebied van vertalingen en marketing en is, naast haar werk als vertaler, goed bekend met ons vakgebied. Dit werkt erg prettig!

Martin Koster Vertalingen.nl

In 2011 zijn we in contact gekomen met Vinale en sindsdien voor ons bedrijf niet meer weg te denken. Vinale verzorgt onze website en communicatie. Eén woord is voldoende voor een snelle en goede service. Vinale voelt aan wat je wilt en doet wat je vraagt!

Vinale combineert snelle en goede service met een ongelooflijk goed begrip van wat we willen vertellen. Hoewel de inhoud haar niet eigen is, vertaalt ze onze boodschap altijd naar leesbare en prettige teksten. Daarbij is Vinale erg flexibel: service waar je van op aan kunt.

Ik ben een aantal jaren geleden in contact gekomen met Levina dankzij een netwerkorganisatie waar ik onderdeel van was. Levina ondersteunde ons ‘op afstand’ en deed dat op zo’n prettige manier dat ik het gevoel had dat ik haar persoonlijk kende, terwijl we elkaar nog nooit hadden ontmoet. Levina redigeerde onder andere onze blogs voor…